Oy DEVILUX Ab 

 

tarjoaa yksityistalouksille, yrityksille

ja taloyhtiöille kattavasti erilaisia siivouspalveluita.

 

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

 

 

Asiakaslähtöiset siivouspalvelut

Devilux Oy tarjoaa yksityistalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille kattavasti erilaisia siivouspalveluita. Tarjoamme siivouspalveluja asiakaslähtöisesti, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Siistijämme ovat alansa ammattilaisia ja motivoituneita siivousalan osaajia.

Meille on tärkeää, että asiakas saa selkeän siivoussopimuksen, joka sisältää tiedot yhdessä sovituista ja sopimukseen kuuluvista siivoustöistä sekä niiden hinnoittelusta. Kaikkien asiakkaidemme,  niin yksityistalouksien kuin yritysten ja talonyhtiöiden sopimuksen pohjana on asiakasryhmälle sopiva siivouksen peruspalvelupaketti, jota voidaan muokata esimerkiksi lisäämällä erikseen hinnoiteltuja, tarpeen mukaisia palveluita.

Meillä asiakas tietää aina, mitä palveluita sopimukseen kuuluu ja mitä ne maksavat.

Ota yhteyttä
kotisiivous

Kotisiivous

Jokaiselle ihmiselle koti on arvokas ja sen yksityisyys on tärkeää.  Kodit ovat ainutlaatuisia ja asujiensa muovaamia tiloja. Säännöllinen siivous on osa kotiympäristön huoltoa. Koska kodit ovat yksilöllisiä täytyy kotisiivouksessakin lähteä asukkaiden tarpeista.

Deviluxin siivoustyön ammattilaiset haluavat helpottaa asiakkaidensa arkea.

Sovimme kotisiivoussuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutamme työt asiantuntevasti sekä asiakaslähtöisesti. Sopimuksemme ovat selkeitä palveluiden ja niiden hinnoittelun osalta.

 

Toimistosiivous

Toimistosiivous

Devilux tekee myös toimistosiivouksia yritysasiakkaille. Toimintatapamme on asiakaslähtöinen ja pyrimme löytämään asiakasyrityksemme kanssa yhdessä parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Toimistosiivous toteutetaan sovituin väliajoin, esimerkiksi päivittäin tai viikoittain, ja ylläpidetään asiakkaan kanssa määriteltyä puhtaustasoa. Me huomioimme myös tilan käyttötarkoituksen ja hygieniavaatimukset.

Me sovimme yhdessä asiakkaan kanssa, mitä toimistosiivouspaketti sisältää. Sopimuksemme ovat selkeitä palveluiden ja niiden hinnoittelun osalta.

Porrassiivous

Porrassiivous

Tarjoamme asiakkaillemme rappukäytävien ja yleisten tilojen siivouksia. Porrassiivouksella vaikutetaan yleiseen viihtyvyyteen, mutta se on myös turvallisuustekijä.

Devilux tekee porraskäytäväsiivouksia taloyhtiöissä.

Siivoukset hoidetaan kohteissamme pääsääntöisesti arkipäivisin ja siivouksia voidaan suorittaa sovitusti yhdestä viiteen kertaan viikossa. Toimimme asiakaslähtöisesti. Huolehdimme siitä, että käyttäjillä on käytössään puhtaat, turvalliset ja viihtyisät tilat.

 Porrassiivouksen palvelusopimuksessa sovitaan asiakkaan kanssa palveluiden sisältö ja laajuus sekä niiden hinnoittelu.

Sen lisäksi voidaan sopia erikseen tehtävistä perussiivouksen palveluista vahauksineen ja ikkunapesuineen.

Created by