Sähkötyöt

 

Toteutamme sähköasennukset erilaisiin kohteisiin.

Teemme myös aurinkosähköjärjestelmien asennuksia.

 

Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä. 

 

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita sekä taloyhtiöitä.

 

Sähköasennukset ja -urakoinnit ammattitaidolla

Devilux Oy:n ammattitaitoiset ja kokeneet sähköasentajat hoitavat kattavasti erilaisiin kohteisiin sähköasennustöitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toteutamme sähköasennukset laadukkaasti turvallisuusnäkökohdat huomioiden.

Teemme sähköasennuksia sekä uudiskohteissa että erilaisissa saneerauskohteissa.

Asennamme ja urakoimme sähkötöitä yksityistalouksille, omakoti- ja vapaa-ajankohteissa. Palvelemme asennustöissä myös kerros-, rivi- ja paritaloyhtiöitä. 

Teemme myös erikseen räätälöityja aurinkosähköjärjestelmien asennuksia.

Ota yhteyttä
sähköasennus kotiin

Sähköasennukset yksityistalouksiin

Sähköasennustöitä tehdään usein kodin remonttien yhteydessä. Kun keittiö tai kylpyhuonetilat ovat remontin tarpeessa, hoidamme tilojen sähköasennukset. Vanhemmissa keittiö- ja kylpyhuonetiloissa sähköistys päivitetään vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Kylpyhuoneremontin yhteydessä päädytään usein myös käyttömukavuutta lisäävän lattialämmityksen asentamiseen.

Devilux asentaa energiaa säästäviä ja kestäviä valaistusratkaisuja sekä uudis- että saneerauskohteissa. Teemme myös saunatilojen sähköasennustöitä, esimerkiksi valaistuksia ja kiuasasennuksia.

Sähkötyöt tehdään turvallisuusnäkökohdat huomioiden ja ennen käyttöönottoa tehdään asianmukainen tarkastus.

.

Sähköasennus yrityksille

Sähköasennukset yrityksille ja taloyhtiöille

Tarjoamme sähköasennustöitä myös talonyhtiöille ja yritysasiakkaille erilaisiin kohteisiin. Deviluxin sähköasentajat ovat koulutettuja sähköalan ammattilaisia.

Teemme myös asunto-osakeyhtiöiden kiinteistöjen sähköasennuksia. Oikein tehdyllä sähköistyksellä on mahdollista vaikuttaa asuntojen käytännöllisyyteen ja asumisen mukavuuteen. Asuinkiinteistöjen sähkötöiden osalta on tarpeen huomioida asennustöitä ohjeistavat ja määräävät standardit sekä säädökset. Näitä hyviä käytänteitä noudattamalla saadaan laadukas ja turvallisuusnormien mukainen lopputulos.

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkosähköjärjestelmien asennukset

Devilux tekee myös aurinkosähköjärjestelmien asennuksia. Asennukset ovat yleensä räätälöityjä, asiakkaan tarpeisiin sekä asennuskohteeseen soveltuvia ratkaisuja.

Tyypillisiä asennuskohteita ovat loma-asunnot ja mökit.  

Aurinkoenergia on taloudellinen ja nykyaikainen energiamuoto.

Se alentaa kuluja ja säästää luontoa.

Aurinkoenergia on järkevä sijoitus myös tulevaisuutta ajatellen.

Created by